e-Boekhouden.nl

   

Reserveren  

   

Inlogformulier  

   

We hebben van een nieuw lid de vraag gekregen om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om te doen bij BVBZ. Vandaar hieronder een overzicht.

We bieden onze leden de volgende activiteiten aan:

 • Het meedoen aan interne roosters. Hieraan doen dus alleen onze eigen leden mee. Op dit moment hebben we 4 verschillende interne roosters. Sommige leden doen aan meerdere roosters mee. We hebben op dit moment 3 interne roosters libre en 1 intern rooster driebanden.
  a) Libre: woensdagavond. Aanvang 19.00 uur en wedstrijdleider: Tamme de Bos
  b) Libre: donderdagavond. Aanvang 19.00 uur en wedstrijdleider: Johan Berkhout. Deze avond is nu nog vol. (20 leden)
  c) Libre: vrijdagmiddag. Aanvang 13.00 uur en wedstrijdleider: Jaap Vink
  d) Driebanden: maandagmiddag Aanvang 13.00 uur en wedstrijdleider: Gerard Bakker.
 • Het meedoen aan de competitie van de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljartbond)
  We spelen op dit moment met 3 teams in de competitie van het district Midden Holland. Hierin speel je regelmatig tegen andere ploegen uit het district. Ons district omvat plaatsen als Zoetermeer, Benthuizen, Moerkapelle, Gouda, Schoonhoven, Bergambacht en Lekkerkerk. De wedstrijden worden thuis gespeeld op de maandagavond (aanvang 19.30 uur) door ons 1e De wedstrijden van het 2e en 3e team zijn op dinsdagavond.
  De uitwedstrijden worden gespeeld op verschillende avonden bij de tegenstander. (maandag tot en met donderdag)
 • Het meedoen aan de persoonlijke kampioenschappen van de KNBB
  Iedereen kan zich bij mij aanmelden om mee te doen bij de PK’s. Je krijgt dan op een gegeven moment een bericht dat je wordt uitgenodigd om ergens bij een vereniging (dat kan natuurlijk ook BVBZ zijn) op 2 avonden wedstrijden te komen spelen in een bepaalde klasse van een bepaald spelsoort. (b.v. 3e klasse libre) Je speelt op die 2 avonden 6 wedstrijden tegen spelers van andere verenigingen. Dat gebeurt op meerdere plaatsen. Daarna wordt er gekeken welke 6 spelers het beste hebben gepresteerd en deze spelers worden uitgenodigd om de finale van het district te komen spelen. Als je deze zou winnen, ga je voor het district naar het gewest om een gewestelijke finale te spelen en daarna bij winst naar het Nederlandse Kampioenschap. (NK)
 • Het meedoen aan clubkampioenschappen
  Ieder lid wordt in staat gesteld mee te doen aan de clubkampioenschappen. Er worden clubkampioenschappen gehouden in de spelsoorten libre, bandstoten en driebanden.

 

Johan Berkhout

   
© BV Benthuizen-Zoetermeer